ElaN en Thalento® slaan handen in elkaar

ElaN en Thalento® slaan handen in elkaar
- Nieuws & pers

ElaN Languages heeft een partnership afgesloten met Thalento® om taaltesten te integreren in zijn e-Assessment oplossingen.

Beide partners willen samen inspelen op de toenemende vraag naar geïntegreerde taaltesten in de brede waaier van online-oplossingen voor e-Assessment van Thalento®.

Peter Vaes, International Business Development Director en medeoprichter van ElaN Languages: “Als b2b-leverancier van taaltrainingen bieden we ook doeltreffende oplossingen voor de selectie en rekrutering van werknemers. Onze taaltesten zijn dan ook een belangrijk meetinstrument bij elk selectie- en rekruteringproces. Dankzij onze onlinetaaltesten krijgen bedrijven een helder beeld van de talenkennis en taalvaardigheid van hun kandidaten. In combinatie met de andere e-Assessments van Thalento® beschikken ze zo over een compleet profiel van een kandidaat: prestaties, motivatie, vaardigheden én taalniveau.”

Ben Greeven (CEO Thalento®): “We beschikten  al over een uitgebreid aanbod cognitieve, vermogens- en vaardighedenproeven, maar taaltesten ontbraken er nog. Van bij het begin was het duidelijk: ElaN Languages is onze ideale partner. Onze  ervaring met talen, onze uitgebreide kennis van de markt en voorgeschiedenis met taalbureaus bevestigden dat alleen maar. Niet alleen het Europese kwaliteitscertificaat EN 15038 voor vertaaldiensten bleek een belangrijke troef van ElaN Languages. Ook hun uitgebreide wereldwijde netwerk van meer dan 2000 ervaren vertalers trok ons over de streep. ElaN Languages is dan ook de ideale expert om de partners en verdelers van Thalento® over de hele wereld te ondersteunen. En dat vinden we heel belangrijk.”

Sinds 20 mei 2014 is een eerste reeks taaltesten beschikbaar op het platform van Thalento®: Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Engels. Op korte termijn volgen nog andere talen.

Lees HIER het artikel van Het Belang van Limburg over het partnership tussen ElaN Languages en Thalento®.


----

Over ElaN:
ElaN Languages (www.elanlanguages.com) levert al 25 jaar b2b-taaldiensten in binnen- en buitenland. Het dienstenpakket omvat gespecialiseerd vertaalwerk, taaltrainingen op maat, onlinetaalcoaching en tolkwerk.
Dankzij taalscreenings en onlinetaaltesten reikt ElaN bedrijven doeltreffende oplossingen aan bij de selectie en rekrutering van werknemers.
Het talenbedrijf heeft vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Rusland, en beschikt wereldwijd over een netwerk van 2000 vertalers en taaltrainers. ElaN haalde als eerste Belgische bureau de Europese EN 15038 norm voor vertaaldiensten. Sinds 2000 beschikt ElaN ook over het Qfor-kwaliteitslabel voor opleidingsdiensten.
 
Meer informatie:
Johan Noël (Int. Business Development Director) | Tel: +32 11 79 05 23 | johannoel@elanlanguages.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Over Thalento®:
Thalento® (www.thalento.com) plaatst mensen en hun talent centraal.
Wij zijn een vooraanstaand leverancier van cloud/SaaS based e-Assessment & Talent Management oplossingen en bieden real time, resultaatgerichte antwoorden voor Selectie, Retentie, Successieplanning, Competentie Management en Talentontwikkeling.
Onze Talent Analytics verschaffen een waardevol inzicht in de toekomst van uw organisatie. We gaan voluit voor de ultieme gebruikerservaring met een focus op de integratie & doorgedreven customisatie in ons DNA. We Assess, Manage, Develop and Connect Talent.
           
Thalento® geeft antwoorden op de ‘WAAROM’ en ‘HOE’ vragen over Mensen en hun Talenten. Onze klanten zetten onze oplossingen in, beschikbaar in 20 talen, in 40 landen wereldwijd.

Meer informatie:
Ben Greeven (CEO) | Tel: +32 11 28 62 42 | ben.greeven@thalento.com