LanguagePro: onlinetaalcoaching in samenwerking met Kluwer

- Nieuws & pers

ElaN Languages lanceert in samenwerking met Kluwer Opleidingen ‘LanguagePro’: individuele taalles, maar dan 100 % online.
Beide opleidingsverstrekkers hebben hierover een samenwerkingsakkoord gesloten.

Hoe werkt het? Wie bij Kluwer Opleidingen een opleiding verkoop of managementondersteuning volgt, kan die vanaf dit najaar uitbreiden met de taalmodule LanguagePro. “Zowel sales professionals als management assistants hebben steeds meer internationale contacten”, aldus Gude Verhaert, projectmanager bij Kluwer Opleidingen. “Werkgevers verwachten van hen een stevige talenkennis, of het nu gaat om een offerte opmaken, buitenlandse bezoekers rondleiden of een vraag van een internationale klant beantwoorden. Daarom doen we een beroep op taalleverancier ElaN Languages. Met de onlinecoachingmodule LanguagePro spijkert iedere cursist na zijn opleiding zijn kennis van het Frans of Engels eenvoudig bij.”

Online en op maat
Met LanguagePro spelen Kluwer en ElaN in op de toenemende vraag van cursisten om een taal op afstand te leren. Peter Vaes, Business Development Director en mede-eigenaar van ElaN Languages: “Omdat LanguagePro gebruikmaakt van onlinecoaching, kun je op elk moment van de dag een cursus volgen. Wanneer ook dat het best past in je agenda. LanguagePro is bovendien niet plaatsgebonden. Je logt gewoon in waar je maar wilt: thuis, op kantoor ...”
LanguagePro is gebaseerd op de webclassformule BabblPro die ElaN Languages al enige jaren aanbiedt. “LanguagePro bestaat uit vijf onlinesessies van 45 minuten, altijd onder livebegeleiding van een coach. Die zorgt voor interactieve sessies met veel oefenmogelijkheden, inclusief webgebaseerd studiemateriaal zoals audio- en videofragmenten. Zo koppelen we meteen het nuttige aan het aangename”, aldus Peter Vaes.

LanguagePro praktisch
Naast de vijf taalsessies in LanguagePro krijgt de cursist ook een jaar lang toegang tot ScribblPro, een zelfstudietool om onbeperkt te oefenen, en tot e-Foenk Your Language, dat boeiende artikels uit de internationale pers bevat die zijn omgevormd tot lesmateriaal.

Interesse?
Ga naar de website van Kluwer Opleidingen.

Of neem contact op met Gude Verhaert van Kluwer:

E-mail: Gude.Verhaert@kluwer.be
Tel.: +32 (0)15 36 21 64