Vertaling nodig? Vijf redenen om voor ElaN Languages te kiezen.

Vertaling nodig? Vijf redenen om voor ElaN Languages te kiezen.
- Nieuws & pers

Een website, jaarverslag of reclamebrochure ... Welke content u ook wilt vertalen, uw vertalingen moeten aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoen.

Zet de reputatie van uw bedrijf niet op het spel en kies voor ElaN Languages, een vertaalpartner met ISO-certificaat die al uw vertalingen piekfijn en op tijd levert. In elke taal. Al 27 jaar.

Nog niet overtuigd? Lees dan verder!

1. Uw vertaling gebeurt altijd door een native vertaler met kennis van uw vakgebied. Topvertalers zijn gegarandeerd, want wij evalueren ze permanent. Wie het beste scoort, krijgt de meeste opdrachten.

2. Uw vertaling scoort taalkundig én stilistisch hoog, mede dankzij de 16 interne revisoren die alle teksten systematisch controleren.


3. We houden maximaal rekening met uw feedback en instructies, bijvoorbeeld over uw stijl en terminologie. Zo bevat uw vertaling altijd úw vakjargon.

4. Onze projectmanagers behartigen uw vertaalopdrachten van a tot z en hebben een pasklaar antwoord op al uw vertaalvragen. En dankzij ons onlineplatform MyTranslation behoudt u eenvoudig het overzicht.

5. Als u ons een bewerkbare versie bezorgt, leveren wij uw vertaling in hetzelfde formaat en met dezelfde opmaak als het originele bestand.

Wilt u een offerte of advies?

Neem contact op met Johan Noël, onze Business Development Director!  

Email johannoel@elanlanguages.com
Phone +32 (0)11/49.04.68 


Of vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!